Formulakausi käyntiin kuvetta kaivamalla

MTV3 laittaa formulafanit maksamaan kanavapakettinsa laajentamisen. Ilta-Sanomien taannoisen uutisen mukaan aiemmin 9,95/kk maksaneen kanavapaketin hinta nousee 14,95 euroon kuukaudessa.

Ja mitä tällä 5 euron lisähinnalla saa? Vuosikymmenien ajan kierrätettyjä sarjoja, B-luokan sci-fiä (joka sekin moneen kertaan nähtyä) sekä naisten hömppää. Takuuvarmaa formulafanien suosikkikatsottavaa siis – ainakin maikkarin mielestä.

Kun tätä digiteeveen ihanuutta aikanaan kansalle markkinoitiin, yksi tärkeä perustelu digiin siirtymiselle oli valinnan mahdollisuuksien lisääntyminen. Nythän kehitys kanavien määrän lisääntymisestä huolimatta kulkee päinvastaiseen suuntaan. Voidaksesi katsoa sitä mitä haluat sinun pitää maksaa sellaisestakin mitä et halua.

Vielä pahempi tilanne on meidän antenniverkon piirissä olevien katsojien kannalta. Meille formulojen seuraaminen suorana maksaa 22,40 euroa/kk. Maikkari on antanut kanavapakettinsa PlusTV:n myyntiin ja sitä kautta pelkkää formulaa haluava joutuu ostamaan vielä enemmän ylimääräisiä kanavia.

Onhan tuossa maikkarin ja kumppaniensa ryöstöhinnoittelussa toki hyvätkin puolensa. Sen ansiosta kesäviikonloppujen iltapäivät eivät kulu television ääressä röhnöttäen, vaan vapaahetket voi käyttää vaikka merellä virvelöiden tai lastenlasten kanssa luonnossa liikkuen.

Ihan sadepäivien varalle kuitenkin vinkiksi, että netin kautta kisoja voi halutessaan kuulemma seurata reaaliajassa myös maksutta. Pitänee kaivaa osoitteita esiin niin tulee laajakaistamaksullekin enemmän vastinetta. Linkkejä ilmaisiin formulapalveluihin saa kaikin mokokin heittää kommenttikentän kautta.

 

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Formulakausi käyntiin kuvetta kaivamalla

  1. Tack, tack. Pitääpä vilkaista linkkien taakse, kun sopiva hetki löytyy.

    Kieltämättä formulat ovat menettäneet viime vuosina viehätyksenä, osin sääntömuutostenkin takia. Jonossa ajelu kun ei ole mitenkään mielenkiintoista katsottavaa, vaikka jono liikkuisikin parhaimmilaan yli 300 km/h.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s