Pininfarinaa purukalustolle

Kulutusjuhla linkkasi minut Pää auki -blogiin, jossa päiviteltiin Pepsodentin uutta hammasharjaa. Näyttää olevan oikein Pininfarinan suunnittelema. Design-friikin kylpyhuoneeseen harja sopii tietysti yhtä hyvin kuin Porsche-disainattu kahvinkeitin samaisen eläjän keittiöön. Hampaitten pesuun tosin riittää aivan yhtä hyvin normaali market-harja.

Pää auki -blogissa kiinnitetään erityistä huomiota Pepsodentin tapaan argumentoida hammasharjaa sen teknisillä ominaisuuksilla. Todellista tekniikkaa harjaan ei kuitenkaan sisälly, kuten Braunin uuteen sähköhammasharjaan.

Ensimmäisen kerran kyseisen Braunin mainoksen nähdessäni en uskonut ymmärtäneeni oikein. Kuvitelkaa nyt: langattomalla näytöllä varustettu hammasharja! Voiko enää olla mitään älyttömämpää ja turhempaa? Onkohan tuon näytön takana muuten imukuppi, jolla sen saa kiinni peiliin vai onko sitä tarkoitus pitää toisessa kädessä kun toinen keskittyy päävempaimen ohjailuun? Jos imukuppikiinnitystä ei ole, niin tuotekehittelypuoli saa vapaasti ottaa parannusidean vastaan.

ssk200.jpg

 

PS. Omakohtaisesti olen jo aiemmin ollut kiitollinen siitä, etten ole ammatiltani hammasharjojen suunnittelija. Tuskinpa löytyy maailmasta toista duunia, jossa pitäisi keksiä uusia ominaisuuksia ja argumentteja tuotteeseen, joka on kehitetty täysin hommansa hoitavaksi jo vuosikymmeniä sitten. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s