Puuhamaa todistettavasti syyllinen?

Katselin eilen MTV3:lta Todistettavasti syyllinen -sarjaa. Täytyy sanoa, että Maikkarin myyntipuoli oli taas yltänyt ihmeisiin ohjelmalle sponsoria hankkiessaan. Koko lailla väkivaltaisen ohjelman yhteistyökumppanina oli näet Puuhamaa!

Minkälaista lisäarvoa pikkulapsille toimintaa tarjoavalle perhematkailukohteelle tuo näkyminen murhajuttujen yhteydessä? Luullaanko Puuhamaassa, että Irakin sodassa kätensä menettäneen naissotilaan ruumiin näkeminen joen pohjalla kellumassa vie ajatukset aurinkoiseen hauskanpitoon perheen kesken?

Vai lieneekö syy Maikkarin, joka paikkaa heikosti käynyttä myyntiään myymällä ohjelmayhteistyötä pelkkien kontaktien määrällä asiakkaalle, joka ei ymmärrä mediaympäristön vaikutusta viestin läpimenoon? Vai onko tämä sitä ”luovaa mediasuunnittelua”: haetaan ristiriitaa viestin ja mediaympäristön välille…näinhän sen tehokas myyntimies asiakkaalle presentoi. Vai mitä?

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Puuhamaa todistettavasti syyllinen?

  1. Auts! Enpä huomannutkaan Puuhamaan sponsorointia, kun näin kesällä telkkari on jäänyt vähemmälle. Kuulostaa varsin tökeröltä valinnalta.

    Toisaalta kun ajattelee millaisia sponsoreita, esim. formuloilla on ollut, niin en yhtään ihmettele. Kaikki perustuu siihen, että käydään maikkarin vieraana formulamatkalla (kokemusta on muutamalta vuodelta :)). Sitä varten on mainostoimisto, että keksivät jonkin aasinsillan tuotteen ja ohjelman välillä.

    Ehkä Puuhamaankin slogan vääntyy kohta muotoon: ”Kuolettavan kivaa”, ”Rikollisen riemukasta” tai ”Murhaavan mukavaa”. Aihehan on muutenkin ollut tapetilla kun on tullut uutisia tivolionnettomuuksista ja viranomaistarkastuksista…

    Ehkäpä Puuhamaan markkinointijohto käy maikkarin kanssa tutustumassa Philadelphian poliisin putkaan tai Warner Bros. International Televisionin studioihin Jenkkilässä :D

    Oma napa se on lähimpänä mainosmiehilläkin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s